İPhone 6 SE Sıfırlama

facebook android iphone ayarlari

İPhone 6 SE Sıfırlama
5 - 1 OY

İphone 6 SE sıfırlama işlemi nasıl yapılır ?, İphone 6 SE format atma işlemi nasıl yapılır, İphone 6 SE hard reset işlemi , İphone SE fabrika ayarlarına geri alma nasıl yapılır ?, İphone SE format atma nasıl yapılır ? 

İphone bilindiği gibi serinin son telefonu. Peki cihazlarda sıfırlamaya neden ihtiyaç duyarız. Cihazı sıfırlama işlemine genelde cihazda yavaşlama olduğunda, virüs kaynaklı sorun yaşadığınızda, uygulamalarda donmalar olduğunda, erişim yavaşlığı gibi karşılaşmış olduğunuz birçok problemde cihaza yapılacak ilk işlem sıfırlamak olacaktır.

Sıfırlama işlemine başlamadan önce öncelikle;

Cihazınızın şarj oranının %50 ve üzerinden olması gerekiyor.

Sıfırlama yapmadan önce tüm verilerinizi yedeklemenizi öneririz. Çünkü sıfırlama yapıldığında resimleriniz, dosyalarınız, uygulamalarınız İphone’nu nuza kayıtlı tüm verileriniz silinecektir. 

facebook müşteri hizmetleri

Sıfırlama işlemini sizlere resimli anlatım üzerinden anlatmak istedik. İphone 6 SE telefonunuz üzerinden öncelikle Ayarlar sekmesine giriş yapıyoruz. Daha sonra Genel sekmesine giriş yapıyoruz.
İPhone 6 SE Sıfırlama

Yeni açılan ekran üzerinden Sıfırla seçeneğine dokunuyoruz.

İPhone 6 SE Sıfırlama

Sıfırla dedikten sonra karşımıza sıfırlama seçenekleri gelecektir.

Tüm ayarları sıfırla dediğinizde sadece telefonunuzdaki ayarlarınız sıfırlanır.

Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil dediğinizde bütün verileriniz silinir. İphone SE cihazınız tamamen sıfırlanacaktır.

Ağ Ayarlarını Sıfırla seçeneğine dokunduğunuzda sadece Ağ verileriniz sıfırlanır. Yani Wi-Fi, İp adresleri kayıtlı Dns’ler bu bilgilerin tamamı silinecektir.

Klavye Sözlüğünü Sıfırla dediğimizde ise sadece klavye ye kayıtlı sözcükler. Mesajlaşmalarda ve maillerde kullandığınız otomatik gelen sözcükler sıfırlanır.

Ana Ekran Yerleşimini Sıfırla işleminde ise Ana Menü deki verileriniz sıfırlanır.

Konum ve Gizliliği Sıfırla seçeneğini seçtiğimizde ise konum servislerimiz ve gizlilik ile ilgili tüm ayarlarımız sıfırlanır.

Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil dediğimizde aşağıdaki ekran gelecektir ve İphone’u Sil dediğinizde Sıfırlama başlayacaktır. Tüm verileriniz silinecektir.

Savaş Taşcıoğlu

Teknolojiyi yakından takip eden, sürekli yeni ürünlerin takibinde olan yaklaşık olarak 6 yıldır bu alanda kendini geliştirmiş. Amacım kullanıcıların karşılaşmış oldukları problemlerin çözümünü sağlayarak, paylaşmaktır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir